Bastiaan Jongerius

GROENMARKTKADE 45
1016TA AMSTERDAM
T +31 (0)20 4891121                          BJ@BASTIAANJONGERIUS.NL    ROUTE    NL/ENG                              
Zie onderstaande link voor het filmpje:
https://abebonnemaprijs.nl/inzending/ronald-janssen-architecten-3/

Groenmarkt is genomineerd voor de Abe Bonnema Architectuurprijs 2023, die volgens de jury getuigen van een optimistische en hoopvolle visie op de toekomst van de Nederlandse architectuur. Dit zijn projecten, die innovatieve oplossingen bieden voor ecologische of maatschappelijke uitdagingen met een positieve impact op de omgeving.

De winnaar werd vrijdagmiddag 8 december a.s. bekend gemaakt in het Rijksmuseum en zijn Donna van Milligen Bielke en  Ard de Vries met De Kunstwerf te Groningen, gefeliciteerd!

Andere genomineerden zijn :
Office Winhov - Pillow Hotel Amsterdam
Civic Architects - Schoenenkwartier Waalwijk
Orange Architects - Jonas op IJburg Amsterdam

Dankbaar voor de samenwerking met Ronald Janssen architecten, Harro de Jong in opdracht van HBB Groep en Edwin Oostmeijer. Met de adviseurs De Dakdokters, Topos - Stedenbouw, Architectuur Bouwkunde, Berkhout Tros Bouwadviseurs, DGMR, Cauberg Huygen, Eefje Voogd makelaardij, Sebastian van Damme fotografie